Get Adobe Flash player

GLASBEWASSING

De Jong Schoonmaak & Beheer houdt uw ramen en kozijnen altijd mooi schoon en in conditie. Dit gebeurt d.m.v. de omgekeerde osmosetechniek. Nu maar vanaf � 15,–!

PERIODIEK ONDERHOUD

Uw onderneming, accommodatie of woning ziet er verzorgd uit d.m.v. periodiek onderhoud. U kiest om het reinigen op afroep te laten plaatsvinden maar u kunt ook kiezen voor een strippenkaart als u wilt dat De Jong Schoonmaak & Beheer maandelijks langskomt.

OSMOSETECHNIEK

De ramen, kozijnen en andere kunststof of houten delen van uw huis, onderneming of accommodatie worden gereinigd met osmosewater. Dit pure e nzuivere water bevat geen zouten en mineralen (zoals kalk) en zorgt zo voor een snel en streeploos schoon resultaat. Oppervlaktes op de eerste of tweede etage wordt bovendien snel en moeiteloos gereinigd vanaf de grond door gebruik van een telescoop. Het gebruik van een ladder en zeep en leer is door het gemak van osmosewater voorgoed verleden tijd. 

gebruik

Indien u meer wilt weten over de osmosetechniek, de actie of het gebruik van een strippenkaart, kunt u contact met ons opnemen.