Get Adobe Flash player

Verhuur Linnengoed

Voor een prettig verblijf moet ook de nachtrust gewaarborgd worden. Wij verhuren u het fijnste linnengoed tegen de scherpste prijs! Uw gasten zijn van alle gemakken voorzien en zij hoeven niet met tassen vol linnengoed te slepen. Verder verzorgen wij fijn badlinnen bestaande uit badhandoeken, handoeken en washandjes.   Hoe werkt het

Nadat u gasten geboekt hebben, krijgen zij de mogelijkheid van u om linnengoed en badlinnen te bestellen. U geeft dit aan ons door en wij zorgen dat alles netjes klaarligt bij aankomst van uw gasten. Ook kunt u een link naar onze bestelpagina vermelden in de boekingsbevestiging en op uw website, VVV-verhuurpagina, etc. waarmee uw gasten direct bij ons kunnen bestellen en met ons d.m.v. pin kunnen afrekenen. U kunt ook standaard inclusief bed- en badlinnen verhuren, dat is natuurlijk het meest ideaal! 
welkomstpakket

In bijna alle accommodaties die wij beheren, vindt u een welkomstpakket. Dit bestaat uit keukenbenodigdheden, toiletpapier, keukendoeken en badmatten. Deze kunt u in overleg met ons samenstellen en aanbieden aan uw gasten. De gasten zijn zo voorzien van de meeste benodigdheden en kunnen hun vakantie zorgenloos beginnen in een schone en frisse accommodatie.